avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu cv serviciilor turistice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu cv serviciilor turistice

Un angajat primeste in luna martie, cv serviciilor turistice (pt concediul efectuat in ianuarie) si transportul pentru concediu (care a fost solicitat in luna februarie). Procentul de 33 % se aplica pt cele doua venituri, cumulat, la salariul lunii martie, sau 33% pt salariul fiecarei luni la care se refera cele doua venituri ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul a indemnizatiei de co adrianachirea adrianachirea Va rog sa-mi dati si mie un raspuns concret cum se calculeaza indemnizatia de co pentru urmatorul caz: 15 zile de concediu incepand cu 30 martie 2009. Cat va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil IuliaV1984 IuliaV1984 Buna ziua, Am tot citit si am am si eu o nelamurire referitor la acordarea indemnzatei de crestere a copilului. Eu pana in ianuarie 2014 am fost in somaj. ... (vezi toată discuția)