avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata ...

Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata .
Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM este pe perioada nedeterminata ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 2 August 2023
Ok, ii incetez CIM nu este asta problema intrebarea mea era cum procedez cu D112 din Martie , Aprilie , Mai si Iunie cum le depun daca nu am CNP?
Chiar nu exista soluție, dacă nu are NIF nu îl puteți insera în 112.

Vedeți și
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti va rog, ce domiciliu se trece in CIM-ul unui cetatean NOn UE ? Domiciliu din pasaport sau adresa unde sta in chirie in Romania ?
Se pot trece amandoua ..domiciul plus resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incarcare acte permise de sedere pe portalul igi bettyna bettyna Buna ziua, am angajat de curand un cetatean nepalez ,după ce am obtinut avizul de munca. Acum trebuie să ii fac permis de sedere si nu stiu cum sa procedez ... (vezi toată discuția)
Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Detașare muncitori Dobrescu Nicoleta Dobrescu Nicoleta Un cetățean non-ue cu drept de munca în România pe baza avizului de ședere și muncă eliberat de IGI, cu cod numeric personal romanesc eliberat tot de ... (vezi toată discuția)