avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MASINA DE FIRMA IN SCOPURI PERSONALE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MASINA DE FIRMA IN SCOPURI PERSONALE

Pe scurt : o firma privata, 3 asociati, 60% (administratorul) - 15% - 25% ....
exista o masina de care se fol administratorul si la serviciu si acasa .
Intrebarea e : ce hartie se poate semna ( acord de utilizare a masinii si in scopuri personale ) intre administrator si unul din asociati ca cel de al 3-lea asociat sa nu se poata lega de lucrul acesta in cazul excluderii din firma ????
Daca aveti vre-o idee :help:
multumesc anticipat:love2:
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 22:00, 1 Noiembrie 2011
Puteti fi mai explicita.
trebuie obtinut un accord din partea a cel putin unuia din asociati pt a folosi masina de serviciu si in scopuri personale ? un accord incheiat intre administrator ( cel care fol masina despre care vb ) si unul din asociati
( daca iei masina acasa dupa program ,se considera in scop personal )
:stunned::love2::worthy::hm:
Administratorul este persoana care decide gestionarea patrimoniului societatii. Administratorul nu are obligatia sa solicite acordul Adunarii generale pentru orice nimicuri, cum ar fi folosirea autoturismului in interes personal.
De asemenea, folosirea autoturismului in interes personal nu poate fi folosita ca motivare a excluderii din societate, deoarece este (aproape) imposibil de demonstrat.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Masina de serviciu agnes1999 agnes1999 Firma are activitate de productie si 40 angajati. Exista doi administratori, unul cu contract de munca, deci primeste salar, celalat e fara contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Dividende ContSters91137 ContSters91137 Asociatii unei societati comerciale pe actiuni s-au intrunit in data de 15 martie 2008 pentru a aproba situatiile financiare pentru exercitiul 2007 . Cu ... (vezi toată discuția)