avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare teren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare teren

Am o intrebare in legatura cu vanzarea unui teren. Societatea la care lucrez a cumparat un teren in anul 2005 de la o persoana fizica (fara TVA), acum vrea sa o vanda si nu stiu cum sa facturez. (cu TVA sau fara TVA, si la ce valoare pot s-o vand, intentia societatii ar fi sa o vanda cat mai ieftin posibil).Valorea in contabilitate este de 51500 RON.
Cel mai recent răspuns: Cosmin Antohe , Contabil 18:43, 29 Ianuarie 2010
Dragul meu alcibiade. Caut doar ca cei ce imi citesc postarile sa-si prelucreze singuri informatia si sa inteleaga ideea ei datorita particularitatilor ce uneori in discutii pot fi emise de cei ce pun problema.

Imi pare rau ca nu-i pot face pe toti sa fie si intelepti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren marimara marimara Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a ... (vezi toată discuția)
Regim tva vanzare teren lupusoruflorentina lupusoruflorentina 1. Va rog sa-mi spuneti daca e corecta abordarea la urmatoarea problema: Un teren a fost cumparat de o persoana juridica de la o persoana fizica in 2007, avand ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren boholt boholt As dori sa aflu daca doresc sa cumpar un teren intravilan, la tara, daca se plateste TVA la valoarea contractului de vanzare-cumparare. Pe de alta parte, daca ... (vezi toată discuția)