avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? Chiriasul ...

Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria?
Chiriasii toti ce vor locuii in casa nu ar trebui sa aducă o adeverință precum ca sunt angajati care sa conțină și salariul, pentru ca asa se poate vedea dacă pot sa își achite chiria , utilitățile și sa le și ramina bani de trait. În tarile europene asa se face.
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
uncetatean, utilizator
Sursa venitului poate proveni și din altă sursă decât salariul și atunci?
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
citadinul, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastra puteti cere viitorilor chiriasi orice acte doriti. Ei vi le pot da sau sa incerce inchiriere la alt proprietar. Iar dumneavoastra puteti incerca sa cereti actele cu pricina pana veti gasi oameni dispusi sa vi le puna la dispozitie. Siguranta absoluta la inchiriere nu exista. Succes!
2 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu am cerut, si am si primit! un om serios nu are de ce sa se ascunda.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu cred ca interesul proprietarului e sa isi incaseze la timp chiria si utilitatile, nu sa vada unde lucreaza chiriasul si cat castiga. O adeverinta, nu ii da garantia ca relatiile vor fi bune, ca va plati la vreme, ca va intretine bunul, ca nu va face probleme cu vecinii etc, etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
o adeverinta iti ofera garantia ca are venituri si ai ce executa in caz de ceva!

Alte discuții în legătură

Garantie pierduta AnaMaria209 AnaMaria209 Buna ziua am o mare problema si nu stiu ce este de facut Am inchiriat in urma cu 5 luni un apartament contractul a fost incheiat pe loc cu pixul de mana in ... (vezi toată discuția)
Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Locuiesc cu chirie intr-o camera (apartament 4 camere), celelalte ... robert1972 robert1972 locuiesc cu chirie intr-o camera(apartament 4 camere..celelalte 3 camere fiind ocupate de alti chiriasi).din probleme de sanatate +probleme la locul de ... (vezi toată discuția)