avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria? Chiriasul ...

Ce acte trebuie sa prezinte chiriasii pentru a închiria?
Chiriasii toti ce vor locuii in casa nu ar trebui sa aducă o adeverință precum ca sunt angajati care sa conțină și salariul, pentru ca asa se poate vedea dacă pot sa își achite chiria , utilitățile și sa le și ramina bani de trait. În tarile europene asa se face.
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
uncetatean, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
si daca de a doua zi nu va mai lucra acolo, cu ce va incalzeste adeverinta ?
O altă sugestie:apelati la o agenție imobiliară care să vă aducă un chiriaș serios care să se încadreze in criteriile dumneavoastră.Se ocupă ei de triajul celor care caută o locuință de închiriat și sigur se pricep mai bine decât dumneavoastră pentru că asta e meseria lor.
E similar cu un interviu de angajare la o agenție de recrutare pentru un job.
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Garantie pierduta AnaMaria209 AnaMaria209 Buna ziua am o mare problema si nu stiu ce este de facut Am inchiriat in urma cu 5 luni un apartament contractul a fost incheiat pe loc cu pixul de mana in ... (vezi toată discuția)
Locuiesc cu chirie intr-o camera (apartament 4 camere), celelalte ... robert1972 robert1972 locuiesc cu chirie intr-o camera(apartament 4 camere..celelalte 3 camere fiind ocupate de alti chiriasi).din probleme de sanatate +probleme la locul de ... (vezi toată discuția)