avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua! Am imprumutat pe cineva cu bani in vara ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua! Am imprumutat pe cineva cu bani in vara anului trecut ...

Buna ziua am imprumutat pe cineva cu bani in vara anului trecut in iunie si in septembrie si octombrie mai exact 650 de euro in total si i-am dat mesaj in ianuare si mi-a zis ca imi va da banii in rate lunile ce vin. Am asteptat o luna doua si i-am dat mesaj si acum a intervenit altceva. Eu nu am semnat un acord dar am toate tranzactiile cu banii trimisi pe paypal. Ce pot face sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:45, 24 Mai 2023
Doar sa o dati in judecata.
Teoretic pentru recuperare imprumut ar trebui sa formulati plangere in instanta
In tranzactii este precizat natura sumei, pentru ca destinatarul sumei poate invoca ca suma avansata de dv reprezinta plati partiale ale datoriei dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati lucianstef lucianstef buna.as vrea sa stiu daca am vreo sansa juridica sa recuperez o suma de bani data imprumut pt o luna (2013) si nerecuperata in totalitate inca si cred ca nici ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara dobanda - baza legala ursulici ursulici Va rog sa ma ajutati cat mai repede in aceasta problema. O colega de servici a sotiei mele are precontract incheiat spre vanzarea unui imobil. Dar are si o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)