avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un apartament de vanzare si un potential ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un apartament de vanzare si un potential cumparator ...

Buna ziua,
Am un apartament de vanzare si un potential cumparator vrea sa-mi achite valoarea la care ne-am inteles cu ordin de plata din contul fratelui sau. Cumparatorul spune ca are imputernicire de plata pe contul fratelui si acesta este de acord cu tranzactia. Am luat legatura cu fratele acestuia si mi-a confirmat si el ca este de acord cu achizitia si plata din contul lui. Daca accept plata in acest fel, contractul de vanzare cumparare va fi pe un nume, iar plata va fi efectuata de altcineva. Este deajuns sa cer doar o imputernicire de cont pentru cumparator ? sau sa refuz o astfel de plata? Specific ca fratele cumparatorului este casatorit si are copii. Daca fratele cumparatorului, titularul contului bancar, ajunge sa divorteze, sotia acestuia poate cere la partaj anularea tranzactiei? Pot avea probleme in viitor de pe urma acestei tranzactii?
Multumesc!
Probleme sunt intre ei dava sunt dvs nu aveti treaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare casă. care sunt costurile și cum decurge procedura? Filia Filia Buna ziua, am o intrebare va rog. Daca vand casa din Romania cu o procura data fratelui meu, eu fiind in Germania, si trec in procura vanzarea se face la ... (vezi toată discuția)
Eu, tata și fratele deținem un apartament moștenit în urma decesului mamei. cum putem face ca doar fratele, împreună cu soția, să devină proprietari? cataleata cataleata Buna ziua, Deținem un apartament moștenit in urma decesului mamei,eu tata si fratele. Tatăl va renunța la partea lui si eu la fel ca sa ramana fratele ... (vezi toată discuția)
Cec bancar nominativ The-Borg The-Borg Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament care are ca proprietari doi frati. Un frate domiciliaza in apartamentul respectiv iar celalalt domiciliaza in Spania ... (vezi toată discuția)