avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Frecventa amenda 10 persoane pe acelasi domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Frecventa amenda 10 persoane pe acelasi domiciliu

Buna Ziua,

Noua lege stabileste obligatia gazduitorului de a nu avea mai mult de 10 persoane pe acceasi adresa, nerespectarea acestei prevederi atragand o amenda.

Doresc sa stiu de cate ori poti fi amendat intr-o perioada pentru aceasta fapta, eu avand mai mult de 10 persoane domiciliate la acelasi imobil. Situatia asta din ce am inteles este destul de greu de rezolvat, eu trebuind sa actionez in instanta persoanele care nu mai locuiesc - iar asta necesita mult timp. Cuantumul amenzi este mic si mai degraba as plati amenda de 1-2 ori pe an pana expira buletinul/viza de flotant.
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
Chirita Adrian Madalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:49, 30 Mai 2023
Nu trebuie sa actionati nicăieri, e suficinet sa mergeti la evidenta populatiei sa declarati ca nu mai locuiesc.
Nu ma pot duce eu si sa le anulez buletinele. Declaratia trebuie facuta de persoana care nu mai sta. Eu nu am cum sa mai dau de acele persoane ele fiind plecate.
Ba da, exact dvs. trebuie să mergeți dacă sunteți proprietarul, cum rezultă din ce ați scris:
Poprietarul imobilului sesizează în scris personalul SPCLEP.

Aveți aici pașii:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara flotant obrejaovidiu obrejaovidiu Intr-o casa impartita in doua, intr-o parte locuiesc eu si familia mea iar in celanta locuia unchiul meu care a murit,acum acolo unde locuia unghiul meu o ... (vezi toată discuția)
Buletin chirias, consecinte clahomastreet clahomastreet buna ziua, am o garsoniera pe acre am inchiriat-o declar la finante toata chiria, dar contractul se face doar pe 1 an, si se reinnoieste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de flotanti?am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta ... pacaliciule pacaliciule am cumparat o garsoniera care dupa cum reiese de la evidenta populatiei are vreo 8 flotanti. ce as putea face legal ca sa nu mai aiba buletinele la adresa Mea ... (vezi toată discuția)