avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt mama unei fete de 7 ani. Care este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt mama unei fete de 7 ani. Care este procedura ...

Buna ziua,
Sunt mama unei fete de 7 ani.
Care este procedura de obtinere a cetateniei romane pentru fiica mea, nascuta in USA. Am cetatenie americana si romana, tatal ei are si el cetatenie romana, dar suntem despartiti si fetita locuieste cu mine. Casatoria noastra s-a facut in USA. Multumesc pentru informare. Giorgi
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:48, 31 Mai 2023
Bună ziua,

Trebuie înscris certificatul de naștere în registrele de stare civilă române. Asta se face prin consulat, aveți detaliile aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana mert94 mert94 Buna seara.Sant noua si nu prea stiu cum sa ma comport an acest forum.Dar uitandu-ma an colo si-n cuoace am vazut forumul asta si m-am anscris,cautand: Cum pot ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificate de nastere George T George T Fata mea sa nascut in Canada si doreste sa obtina pasaport romanesc. Este majora si si-a obtinut cetatenia romana acum 6 ani tot ca majora. Acum, ca sa ... (vezi toată discuția)
Drept la custodie in afara casatoriei si tarii de origine bella134 bella134 Fiica mea de 5 ani e nascuta in afara casatoriei in SUA. Doar ce am terminat procesul pentru pensia alimenta care a durat 20 de luni si incepem procesul pentru ... (vezi toată discuția)