Buna ziua.Mi-am schimbat recent prenumele în certificatul de naștere.La facultate mi-a fost cerut documentul în baza căruia s-a modificat certificatul de naștere din prenumele anterior în cel prezent.Ce ar însemna mai exact acest act și de unde l-aș putea lua? Menționez ca am de la notar o confirmare a schimbării,dar se pare ca nu e de ajuns.
Art. 17 din Ordonanta nr. 41/2003
Dovada schimbării numelui se face cu dispoziţia de admitere a schimbării numelui sau cu certificatul eliberat de serviciul public, pe baza dispoziţiei de admitere a schimbării numelui.
Vă sugerez să contactați serviciul public unde ați înregistrat cererea de schimbare a prenumelui pentru a solicita o copie a acestei dispoziții. Dacă aveți nevoie de lămuriri suplimentare, nu ezitați să mă contactați.
Schimbare prenume
anamihai
Buna ziua..
Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva ce acte trebuiesc si cum se procedeaza pentru schimbarea prenumelui copilului minor....
va ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume
geo45
buna ziua...am si eu o intrebare...doresc sa-mi schimb prenumele dar nu stiu de unde sa iau extrasul din Monitorul Oficial sau cum sa fac exact?va multumesc (vezi toată discuția)