avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am pierdut Anexa 24, scoasa inainte de anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am pierdut Anexa 24, scoasa inainte de anul 2014 (dupa ...

Buna ziua,

Am pierdut Anexa 24, scoasa inainte de anul 2014 (dupa acest an, aceasta Anexa se da la Camera Notarilor). Cum o putem obtine din nou pentru deschiderea unei succesiuni?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:13, 4 Iunie 2023
Procedura succesorala se deschide la cererea oricărei persoane interesate.
Deci, simpla cerere a unuia dintre moștenitori este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 primaria ultimului domiciliu sau primaria/primariile unde se gasesc bunurile? s_mari s_mari Cod Civil Art. 954. - \" (2) Moştenirea se deschide la ultimul domiciliu al defunctului.\" Legea 36/1995 \"Art. 69. - (1) Procedura succesorală ... (vezi toată discuția)
Din 2000 am locuit eu, mama si bunica in apartamentul ... ChasingAndi ChasingAndi Buna tuturor, Vin la voi in cautare de niste raspunsuri/ opinii daca se poate. Long story short, din 2000 am locuit eu, mama si bunica in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Ce importanță juridică au anexa 9 și anexa 24? dary@ dary@ Buna ziua, Mama a decedata la 05.06.2013. Tatal meu (sotul supravietuitor) nu doreste sa facem succesiunea pe cale amiabila, astfel ca dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)