avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Imi cer scuze de deranj. O vecina a unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Imi cer scuze de deranj. O vecina a unei cunostinte ...

Buna ziua.Imi cer scuze de deranj.O vecina a unei cunostiinte a dat numarul de mobil al cunosttintei mele , unei terte persoane fara a avea acordul prealabil al acesteia(al cunostiintei mele).Este legal acest lucru?Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e ilegal, nu e cuviincios, dar nu va suporta vreo consecinta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba despre o fapta care sa fie sancționată de legea penala sau contravențională ci eventual de legea bunului simt(atât cât mai exista în ziuade azi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc amendata pt. parcat masina pe spatiul verde - posibil? kimbao kimbao O societate comerciala poate fi sanctionata contraventional de catre Politia Comunitara pentru ca a parcat masina pe spatiul verde? Procesul verbal a fost ... (vezi toată discuția)
Intr-o asociatie de proprietari se poate impune un set de reguli ... daniel2022 daniel2022 Intr-o asociatie de proprietari se poate impune un set de reguli care nerespectat sa aiba niste consecinte materiale? Eventual in instanta? Sau se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces Adrian_V Adrian_V Buna ziua, incerc sa ajut o cunostiinta cu o problema pe care o are referitor la o cale de acces. Situatia de fapt este urmatoarea: 2 loturi de pamant, ... (vezi toată discuția)