avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, ma numesc Iuliana si locuiesc in Franta, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, ma numesc Iuliana si locuiesc in Franta, iar fostul proprietar...

Buna seara , ma numesc iuliana si locuiesc in Franta ..iar fostul meu proprietar este un roman de-al nostru .
In momentul in care am decis sa plec din apartamentul lui , am scris un preaviz cu o luna inainte si totul a fost ok de ambele parti deoarece respectam termenii din contract .
Faza este in felul urmator : Dânsul m-a intrebat daca poate sa aduca pe cineva in vizita cu o zi inainte sa plecam iar eu gândind ca nu e mare diferenta daca ii dau cheia in 2 zile sau una , i-am propus sa ii las si cheia direct .
Eu intre timp am dus toate bagajele dintr-o parte in cealalta si nu stiam (nici el nu mi-a zis )ca ne trebuie ca sa semnam incheierea de contract .. asa ca mi-a cerut un cont RIB sa-mi trimita garantia (1200€) prin transfer bancar .
Cand a venit a verificat tot si a zis ca totul e ok, iar acum cateva zile am intrebat daca a trimis garantia si mi-a trimis mesaj ca e o problema la masina de spalat care am cumparat-o eu si i-am lasat-o , pentru ca cea a dansului decolora toate hainele si i-am lasat-o langa usa de la intrate sub acoperis .
I-am explicat ca intradevar are o mica problema la usa , se desfacuse putin pentru ca i sa rupt acel plastic de la usa si ca a dansului e in fata usii , dar decoloreaza , de aceea i-am lasat-o pe a mea .. a spus ca ok , nu stia si ca imi trimite banii .
M-am uitat in contul bancar si astazi iar el nu a trimis nici in ziua de azi garantia .. iar cand ii dau mesaje nu raspunde , ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 01:34, 3 Iunie 2023
Bună seara, nu vă rămâne decât să formulați o somație, preferabil prin avocat, acestui domn prin care să ii solicitați suma de bani cu precizarea că dacă nu va respecta notificarea, vă veți adresa organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut un blitz pentru aparat foto bun si el spune ca e defect si vrea banii inapoi Hurdy Hurdy Acum o luna 17 decembrie 2014 am trimis un colet prin fan courier ( tocmai.ro) cu optiunea de desfacere colet, blitul fiind practic nou dar luat din china deci ... (vezi toată discuția)
Investitie unui strain in romania (schema frauduloasa) Mirela V Mirela V Am avut ocazia sa intalnesc o persoana din Zimbabue, care isi doreste sa faca o investitie in valoare de 2 mil USD in Romania. Mai exact vrea sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Banca nu a acceptat contractul de finantare Mihaidodo Mihaidodo Buna seara. Anul trecut pe data de 14.12.2020 am fost la un dealer auto in Germania sa vad daca pot lua o masina in rate. Mi sa cerut contractul de munca, ... (vezi toată discuția)