avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara, As avea nevoie de o indrumare. Daca o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara, As avea nevoie de o indrumare. Daca o persoana a ...

Buna seara,
As avea nevoie de o indrumare.
Daca o persoana a terminat liceul, fara bac, acum 10 ani, fara sa elibereze diploma de 10 clase, care sunt procedurile pentru a o elibera acum?
Care sunt actele de care are nevoie?
Care este durata acestei proceduri si cat de accesibila este?
In cazul in care, persoana in cauza este in afara, se poate elibera cu o impurtenicire notariala sau eventual de parintii acesteia?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 3 Iunie 2023
Se va adresa institutiei de invatamant, fie personale , fie prin imputernicit , pentru a i se elibera dovada absolvirii celor 10 clase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)