avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut. Lucrez intr-un mall care are si hipermarket ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut. Lucrez intr-un mall care are si hipermarket Auchan. Mentionez ...

Salut. Lucrez intr-un mall care are si hipermarket Auchan. Mentionez ca eram foarte obosita si imi era foame. M-am dus repede de la munca sa imi iau de mancare. Am fost foarte neinspirata sa vanez un cos. Imi luasem doua caserole plus o supa. Am vazut un cos la capatul unei case si am alergat catre el. In timp ce faceam asta mi-a cazut una dintre caserole cu tot continutul din ea. O doamna m-a ajutat sa strang si mi-a spus sa las caserola undeva ca nu mai poate fi mancata. Eu ma gandeam sa o platesc, dar la momentul asta stau foarte prost cu banii. Nu stiu ce gand toxic m-a facut sa o duc chiar inapoi la raftul cu mancare si sa iau alta. Ulterior m-am gandit mai bine la consecinte in timp ce eram la casa si plateam dar era prea tarziu. Am dus mancarea la munca si am vrut sa ma intorc sa cumpar caserola defecta. M-am intors si am cautat-o dar cred ca a fost luata de cineva. Ideea e ca imi pare chiar rau. Nu vreau sa faca cineva vreo toxiinfectie, sa vina sa reclame, sa le bag pe angajate la necaz si sa se uite pe camere dupa mine. Ideea e ca mai vreau sa cumpar mancare de acolo si sa nu imi iau vreo interdictie. Intrebarea mea este: Care este probabilitatea sa se intample cum am descris mai sus? (adica, toxiinfectie, reclamatie, uitat pe camere si apoi interdictie).Si chiar daca s-ar intampla asa la ce se incadreaza ce am facut eu si care ar fi consecintele? Ideea e ca nu am bani nici de amenzi. Sunt o studenta saraca. Va multumesc enorm pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:22, 4 Iunie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu aveai bani sa o plătești, macar o aruncai la un cos, a fost o prostie ce ai facut, nu stiu cum ai judecat. Pe viitor ti-e mai ușor sa iei o decizie daca te gandesti ca poti fi in locul celuilalt( cel care mănâncă, cumpara, cel cu care vorbesti , etc, etc)
Probabilitatea e mica sa se intample ceva rau si sa se afle apoi si sa te si prinda...
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Reclamatie auchan tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Cu ceva timp in urma am vizitat magazinul Auchan din orasul Suceava. Cand am intrat sotia avea in poseta un Cola de 0,5 l cumparat de la alt chiosc ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt din magazin fara perhezitie la fata locului johny_p2006 johny_p2006 Intrand intr-un supermarket am luat niste produse in mana si o parte 2 deodorante auto le-am pus in buzunar, neavand cos si restul produseor in mana. Intre ... (vezi toată discuția)