avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. As dori sa stiu daca mai pot face ceva in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. As dori sa stiu daca mai pot face ceva in cazul in ...

Buna ziua. As dori sa stiu daca mai pot face ceva in cazul in care am comandat de pe emag un produs si mi s-a facturat altul ptr ca vanzatorul a spus ca a gresit pretul. Va multumesc, o zi buna. Dorina Meila
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 16 Iunie 2023
sa refaca factura ca nu e mare inginerie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de o informatie. fratii tatului meu ... meiladorina meiladorina Buna ziua, as avea nwvoie de o informatie. Fratii tatului meu doresc sa faca iesirea din indiviziune dar tatal meu nu vrea sa participe cu nici o pretenfie ... (vezi toată discuția)
Eroare pret emag Marius2211 Marius2211 Vineri seara am gasit pe Emag un laptop la pretul de 229 lei. Undeva mai jos am observat mai tarziu ca produsul era vandut si livrat de PCfrog Nu am stat prea ... (vezi toată discuția)