Bună ziua,cineva vrea sa deschida un proces împotriva angajatorului care nu a plătit o zi de concediu de odihnă neafectat,după ce încetat CIM prin demisie.
Dacă angajatorului câștiga procesul poate cere să platesca cheltuielile de judecată,plata avocatului care l-a aparat?
Pentru a ști dacă merită să deschida procesul știind și de riscul de a pierde și de a plati cheltuielile de judecata.
Mulțumesc anticipat pentru un răspuns, dacă știe cineva să răspundă și fără să sterga întrebarea,cum se practică.
Poate administratorii verifica activitatea unor moderatori vatafi.
Am nevoie de aceste lămuriri pentru a ajuta pe cineva aflat în aceasta situație.
Eu nu sunt jurist , dar iata ce am gasit : art 453 Cod de Procedura Civila , Acordarea cheltuielilor de judecata . “ (1) Partea care pierde procesul va fi obligata , la cererea partii care a castigat , sa ii plateasca acesteia cheltuieli de judecata “ . E cat se poate de firesc , daca ai produs cuiva o paguba trebuie sa il despagubesti . Indiferent cine castiga procesul ( fost angajat sau angajator ) , acesta , daca are cheltuieli ocazionate de proces , are dreptul sa le ceara celui care nu a avut dreptate si din cauza caruia le-a facut ( cheltuielile ) .