avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel fara sentinta Am primit un ordin de restricție, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel fara sentinta Am primit un ordin de restricție, părăsirea ...

Apel fara sentinta
Am primit un ordin de restricție, părăsirea locuinței....am dovezi noi și vreau să fac apel, am primit de la poliție minuta in care scrie că pot face apel în trei zile, 7-7-2023, asta înseamnă că în data de 9-7-2023 trebuie sa fac apel dar nu am primit și sentința, sau sentința poate fi in posta la domiciliu părăsit, cum pot face apel în acest caz?
Cel mai recent răspuns: ..sorin, , utilizator 23:57, 11 Iulie 2023
Ok, va mulțumim amândurora pentru informații, voi posta experiența mea aici, poate ajuta și pe alții, că și o paranteză nu înțeleg cum se pot elibera astfel de ordin de restricție fara o dovadă, nu am crezut un judecător poate face un astfel de abuz daca zic bine, am depus apelul fara sentința pe e-mailul judecătorie pentru că programul rea până la ora 10:30, am intrat pe portal just.ro și am văzut că apare apelul înregistrat, am fost și la registratura in program dar fiind aglomerat.....am cerut să mi se de-a o copie a sentinței dar slabă pregătire a personalului de acolo, am vorbit cu polițistul care mă supraveghează și am cerut dumnealui să mă anunțe când va sosi sentința, din nou o paranteză și poliția e slab pregătită plictisita, e cam primul venit primul servit....
Revin cu o întrebare, persoana care a cerut ordinul de restricție împotriva mea, dorește să se împace cum mine, ( e ok pentru mine nu mă deranjaza nu doresc sa fac rău nimănui , a greșit pot sa iert) acum daca acea persoana dorește la apel să spuna că dorește anularea ordinului de restricție va plăti chieltuieli mari de judecată?? Sau care e procedura legală, mă puteți îndruma va rog? Persoana care a cerut ordin de restrictie, e diagnosticata cu scrizofrenie paranoidă la din 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale Iulia 06 Iulia 06 Buna ziua! In urma unui proces penal in care m-am constituit parte civila s-a stabilit o suma ptr daunele morale de care nu sunt multumit. Sentinta e de ... (vezi toată discuția)
Solicit avocat Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Am un dosar pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmează în luna octombrie sa am ședința în fața instanței ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)