avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , vin și eu cu o întrebare: Pot conduce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , vin și eu cu o întrebare: Pot conduce mașina ...

Bună ziua , vin și eu cu o întrebare:

Pot conduce mașina manuala, dacă eu am susținut examenul ( traseul ) pe mașină cu cutie automată.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:38, 17 Iulie 2023
nu va sanctioneaza

Ionuț44484 a scris:

Pai și dacă mă prinde poliția în baza cărei legi mă sancționează?

gi-jane2 a scris:

Nu, doar automata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am făcut scoala de soferi pe masina cu cutie manuala, ... Anna9Marria Anna9Marria Bună ziua, am făcut scoala de soferi pe masina cu cutie manuala, si am picat, asi vrea sa știu dacă se poate da examenul pe masina cu cutie automata? (vezi toată discuția)
Pot conduce o masina de categoria b daca am obtinut permisul in urma examinarii pe masina cu cutie automata? Nedelea Maria Nedelea Maria Daca am facut scoala de soferi pe o masina cu schimbator de viteza si am dat prima examinare pe aceeasi masina dar am picat , dar in schimb la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pe cutie automată Stefan4678 Stefan4678 Dacă am luat permisul de conducere pe cutie automată, voi putea conduce pe cutie manuală? Și dacă nu, ce ar trebui să fac în mod concret? (vezi toată discuția)