avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, Am o întrebare legată de sancțiunile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, Am o întrebare legată de sancțiunile disciplinare la ...

Salut,
Am o întrebare legată de sancțiunile disciplinare la muncă și de impactul acestora asupra raportului revisal, pe care angajatorul il eliberează la final (sau raportul de vechime). Apare în raportul revisal daca ai primit un avertisment scris ? Din ce am citit eu, am văzut că nu, dar am vrut sa întreb.
Mai voiam și să întreb dacă, în situația concedierii, apare în raportul revisal și motivul concedierii (exemplu din motive disciplinare) sau apare doar că ai fost concediat ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 3 August 2023
Sanctiunea disciplinara a avertismentului se radiaza de drept in termen de 12 luni de la aplicare daca nu ati mai primit alta sanctiune. In ceea ce priveste temeiul concedierii, raspunsul este da, in revisal este indicat si temeiul de drept in baza caruia a fost emisa decizia.
Avertismentul nu apare in REVISAL , in schimb apare articolul cu care v-a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment disciplinar scris Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Poate fi emis in mod corect legal un avertisment disciplinar scris ca urmare a : 1. intocmirii unei sesizari de catre seful ierarhic , fara a fi ... (vezi toată discuția)
Incetare 61 a) ade31 ade31 Buna ziua, Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare disciplinara cu avertisment scris Nicoleta Maria Nicoleta Maria Sunt angajata unei companii nationale si mi s-a facut raport de sanctionare cu avertisment scris. As dori sa intreb daca in urma cercetarii disciplinare la ... (vezi toată discuția)