Mi s-a restructurat postul de munca si am fost dat in somaj.Conform contractului colectiv de munca dupa restructurare trebuia s-a mi se dea 3 salarii compensatorii.
mi s-a emis fluturs de plata cu toate cele 3 salarii dar mi s-a dat doar 1,celelalte urmind sa mi se dea lunar,ceea ce nu s-a intimplat.A trecut aproape 2 luni si nimic.Am itrebat la cotabilitatea fabricii si mi se da doar raspunsuri vagi precum; o sa primesti ,o sa ti se dea. sa.
CE AR TREBUI SA FAC?:(
Nu cred ca am fost destul de explicit si revin cu mai multe detalii.
Anul trecut in iulie din cauza concedierilor colective care s-au facut la firma m-am numarat printre cei ce au fost trimisi acasa. Considerand ca in cazul meu s-a facut un abuz am contestat decizia de concediere in instanta, proces care este pe rol. Eu nu am primit salarii compensatorii cum au primit fostii mei colegi, motivul aceasta contestatie a mea. Procesul are de acum 6 luni de cand este inceput si eu sper sa-l castig dar trebuie sa iau in considerare orice final si sa fiu pregatit. De aceea am intrebat: daca pierd cum sa procedez sa iau cele 6 salarii compensatorii cuvenite prin c.c.m. la nivel de unitate in cazul in care acest proces mai poate dura cateva luni?
Va multumesc ptr. sfaturi
faceti la urmatorul termen cerere de completare referitoare la salariile compensatorii!
exista posibilitatea in cazul in care instanta va anula decizia de concediere sa fie respinsa aceasta cerere... desi e vorba de concedieri colective ;) !
Succes!
Chiar asa :)... cererea de completare sau de modificare a cererii initiale se face la prima zi de infatisare, prin urmare daca va face aceasta cerere acum instanta o va respinge.
art 134 C.Pr.Civ. spune :
Este socotită ca prima zi de înfăţişare aceea în care părţile, legal citate, pot pune concluzii
... inca nu a fost prima zi de infatisare :)