avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare în contabilitate masa lemnoasa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare în contabilitate masa lemnoasa composesorat

Buna ziua. Care este baza legala si cum se calculeaza, valoarea masei lemnoase marcate si evidentiata intr-un act de punere in valoare, la o asociatie composesorala, valoare care este necesara pentru inregistrarea in contabilitate inainte de vanzarea ei pe picior. Mentionez ca aplicatia SUMAL nu generaza valoarea ci doar cantitatea pe specii si volume, iar asociatia nu aplica adaos comercial la vanzarea ei? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Contributii de plata consela consela Intrebare: Conform Ordonantei numarul 2 din 23.01.2013 de modificare a Codului fiscal cum se incadraeza urmatoarea situatie de la 01.02.2013? O societate ... (vezi toată discuția)
Gestiune tinuta global valoric loremakkai loremakkai Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la intocmirea receptiilor la un magazin alimentar, la care gestiunea este tinuta global valoric. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)