avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de lichidare

in urma cu 3 luni mi-am dat demisia de la locul de munca. de atunci ma chinui sa intru in posesia ei dar de la fostul loc de munca mi se spune ca a fost trimisa. imediat urmatoarea luna m-am angajat la un alt loc de munca. dupa cele 3 luni fostul sef ma dat in judecata cum ca as fi deteriorat o piesa. si acuma sunt dat in judecata. vreau sa stiu daca e posibil ca fisa de lichidare sa fie cu datorie..si in acelasi timp demisia sa fie acceptata?
Cel mai recent răspuns: ektcib , utilizator 10:47, 29 Ianuarie 2010
---eu nu am intrat in posesia acestei fise de lichidare..ma intereseaza daca aceasta fisa poate fi asul din maneca?
----si ma mai intereseaza cat de importanta este aceasta fisa de lichidare..si daca ar fi fost obligatoriu sa fie semnata si de mine?.
- cat de importanta este aceasta fisa de lichidare?
- noul angajator ar fi avut nevoie de ea?
-ultima zi de lucru in fosta unitate a fost pe 30 ..conform referatelor in care se relateaza ca as fi deteriorat acea piesa apar semnate pe data de 29,referate atasate la citatie;
-adresa de pe citatie nu este aceeasi din buletin....conteaza?
- fisa de lichidare ajunge la ITM? daca ar fi trecuta paguma fata de unitate conta fata de acestia?
---si vreau sa-mi mai explicati urmatorea expresie:

in motivele actiunii prezentate judecatorului se precizeaza ca din vina mea exclusiva s-a produs afectiunea..pe cand intr-un referat al sefusului de sectie se relateaza urmatoarele: lucrare diagnosticata si efectuata partial de catre mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salariu si fisa de lichidare dragomirelena78 dragomirelena78 Am lucrat intr- o unitate bugetara de stat.Am facut cerere sa mi iau concediu fara salariu pe o perioada de 1 (unu) an, sa ajut fata care are un baiat in cl.a ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am o intrebare legata de nota de lichidare si cartea de munca. Mi-am dat demisia de la firma la care lucram si fostul meu sef nu vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Demisie si lichidare mitika255 mitika255 Buna ziua.am urmatoarea problema:la data de 01.09.2010 mi-am depus demisia de la locul de munca ,demisie care mi-a fost acceptata.in urma demisiei trebuia sa ... (vezi toată discuția)