avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui ...

Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui sa devin asigurata ? Am intrat pe cas dar îmi apare ca nu sunt asigurata .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 28 Septembrie 2023
Calitatea de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate şi dreptul la pachetul de bază se acordă de la data începerii raporturilor de muncă/serviciu. Insa, sistemul se actualizeza dupa depunerea declaratiei D112 ..pana in data de 25 a lunii urmatoare celei in vare v-ati angajat.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru un contract de 2 ore/saptamana, salariatul va fi asigurat ... Chloej Chloej Pentru un contract de 2 ore/saptamana, salariatul va fi asigurat la sanatate? (vezi toată discuția)
Buna ziua . întrebarea mea este următoarea. este este legal ... stefananamariaioana stefananamariaioana Buna ziua . întrebarea mea este următoarea. Este este legal sa fii angajat cu contract și sa nu fii asigurat primele 3 luni de zile de munca? (vezi toată discuția)
Asigurat loc de munca allexandra12 allexandra12 buna ziua, in data de 7 martie m-am angajat cu cim, am verificat zilele aceasta daca sunt asigurat ca sa pot beneficia de cateva investigatii si imi apare ca ... (vezi toată discuția)