avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am varsta de pensionare; daca imi depun dosarul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am varsta de pensionare; daca imi depun dosarul de pensionare ...

Am varsta de pensionare; daca imi depun dosarul de pensionare ( dar nu doresc sa iau pensia) si optez ca sa lucrez in continuare, imi pot pastra drepturile salariale ( sporuri permanente si temporare)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 22 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa lucrati in continuare : Pe baza unei cereri formulate cu 30 de zile inainte de data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si cu aprobarea angajatorului, salariatul poate fi mentinut in aceeasi functie maximum 3 ani peste varsta standard de pensionare, cu posibilitatea prelungirii anuale a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez in invatamant ca personal didactic auxiliar pe post de ... Câmpean Clara Câmpean Clara Lucrez in invatamant ca personal didactic auxiliar pe post de bîbliotecar si de curând am primit decizia de pensionare la limita de varsta. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Împlinesc 63 de ani în decembrie, sunt salariată cu cim, dar ... Smaranda7 Smaranda7 Împlinesc 63 de ani în decembrie, sunt salariată cu CIM, dar obțin venituri si din activitate independentă, ca expert contabil. Îmi puteți spune, vă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu lucrez in sectorul bugetar in si urmeaza sa implinesc ... mac#123 mac#123 Buna Ziua, Eu lucrez in sectorul bugetar in si urmeaza sa implinesc limita de varsta de pensionare de 65 de ani in luna septembrie 2023. Se pare ca se ... (vezi toată discuția)