avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă ai rămas în șomaj și ai lucrat c-a zilier ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă ai rămas în șomaj și ai lucrat c-a zilier în perioada ...

Dacă ai rămas în șomaj și ai lucrat c-a zilier în perioada șomajului se adaugă la vechime în muncă lunile lucrate în timpul șomajului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 23 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu .. munca prestata in calitate de zilier nu confera vechime in munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă o persoana lucrează ca și zilier dar angajatorul ... Adriansky Adriansky Buna ziua! Dacă o persoana lucrează ca și zilier dar angajatorul plătește și CAS din 2019 zilierul are vechime în munca? Se poate verifica vechimea în ... (vezi toată discuția)
Zilier: vechime in munca a&a a&a Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un angajat care a lucrat anterior ca zilier la o alta societate.A adus adeverinta de zilier pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de zilier B-EG B-EG Bună ziua! Mi s-a încetat de comun acord contractul individual de muncă în data de 17 aprilie. În data de 18 aprilie am încetat colaborarea cu firma de ... (vezi toată discuția)