avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai ...

Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai jos dar sper sa găsesc raspun aici sa nu mai bat drumul pe la notari și avocați.
Nași mei divorțează,și pe nanasa o știu de mica(copilărit împreună și multe altele chestii grave împărțite împreună deci nu ma tem). La nans ii trebuie partea din tot ce au strâns ei în 20 de ani adică o valoare de 40.000 mii euro, eu cu a meu mam gândit dacă ar putea ea sa ne cumpere apartamentul nostru prin achizite de imobil(ceea ce am găsit o banca care nu e necesar și sotul) și sa ii dea la dansul partea și ea sa rămână cu rata pe apartamentul nostru timp de 15 ani.
Întrebarea mea este:
1 după ce se trece apartamentul pe ea trebuie sa iti facă neapărat mutație aici?
2 noi putem sa rămânem cu mutația la adresa? Trebuie făcut ceva în acest sens?
Menționez ca după ce apartamentul se cumpără de către ea noi mergem la notar și facem un act ca am fost de acord sa cumpere apartamentul pentru nevoie de bani și după închiderea creditului facem inapoi demersul de vânzare cumpărare(știm ca sunt niște costuri).
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 12:21, 1 Noiembrie 2023
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
aberatie mai mare ca asta nu am mai auzit si am auzit ceva la viata mea! voi practic ii faceti cadou nasei un apartament. asa fini sa tot ai:))))) in cazul in care pe nasa o calca o masina, v-ati gandit ce faceti??
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să-mi fie cu iertare, dar o astfel de „monstruozitate” n-aș fi făcut-o nici pentru părinții mei, darmite pentru „nănași” sau alte așa-zise „rubedenii” (care de fapt nu sunt rude).
Cred că zicala „Ți s-a urât cu binele” li se potrivește unora ca o mănușă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma unui proces de partaj mi a fost atribuita ... Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! In urma unui proces de partaj mi a fost atribuita mie locuinta cumparata cu credit \" prima casa\".Sunt obligata sa platesc anumite despagubiri ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri sunt ca girant sau coplatitor detinand o proprietate? ContSters341336 ContSters341336 Buna ziua, eu si viitorul meu sot vrem sa ne luam o casa. Eu detin un apartament dat de mama mea prin vanzare-cumparare. Logodnicul meu are un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)