avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE VECHIME Buna ziua, am lucrat la ICR2 in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE VECHIME Buna ziua, am lucrat la ICR2 in perioada 1996-1997, si nu aparea ...

Buna ziua,
am lucrat la ICR2 in perioada 1996-1997, si nu aparea pe cartea de munca. cum procedez?unde ma adresez?precizez ca e primul loc de munca si in cartea de munca nu e pris acest loc de munca, inregistrarile curgand de la urmatorul loc de munca.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 10 Noiembrie 2023
Ce inseamna ICR2?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contribuției de asigurări sociale Sorin Alexandru Sorin Alexandru Buna ziua. Mă găsesc in următoarea situație. Timp de 3 ani ( perioada ianuarie 1996- august 1999) am lucrat cu contract de munca in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in perioada august 1996-septembrie 1997 am lucrat ... horeanu horeanu Buna ziua, In perioada august 1996-septembrie 1997 am lucrat la ICR2.Nu am niciun document cu privire la aceasta perioada , cartea de munca incepand ulterior ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului anonim286 anonim286 Buna ziua,stie cineva cat trebuie sa stau la noul loc de munca,in conditiile in care pe 20 e ultima zi de preaviz si pe 21 sunt angajata la noul loc de ... (vezi toată discuția)