avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este optiunea de contributie la Pilonul 2 o facilitate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este optiunea de contributie la Pilonul 2 o facilitate fiscala? ...

Este optiunea de contributie la Pilonul 2 o facilitate fiscala?

Pilonul 2 este un fond de pensii private in cadrul caruia contribuabilii pot lichida contul la varsta de pensionare. Asadar, sunt banii contribuabililor, este un instrument financiar cu un randament, asa cum sunt si investitiile in alte domenii.

Intrebarea este in contextul noilor prevederi ale Codului Fiscal intrat in vigoare din noiembrie 2023.

Alte discuții în legătură

Cotizarea la pilonul 2 de pensie scade pensia de stat? g..e g..e Buna ziua, un prieten este in pragul pensionarii si banuieste ca va avea o pensie foarte mica. A auzit ca cei care au cotizat la pilonul 2 de pensie vor primi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! eu am fost angajat în românia câțiva ani, apoi ... danielcioca danielcioca Bună ziua! Eu am fost angajat în România câțiva ani , apoi am făcut contract cu casa de pensii și am plătit în continuare contribuția la pensie, ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)