avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In perioada august 1996-septembrie 1997 am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In perioada august 1996-septembrie 1997 am lucrat ...

Buna ziua,
In perioada august 1996-septembrie 1997 am lucrat la ICR2.Nu am niciun document cu privire la aceasta perioada , cartea de munca incepand ulterior acestei perioade, cel mai probabil cartea de munca ramanand la ei.V arog ce ma sfatuiti sa fac si unde ma pot adresa? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 20 Noiembrie 2023
întrebați la Arhivele Nationale unde se găsește arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contribuției de asigurări sociale Sorin Alexandru Sorin Alexandru Buna ziua. Mă găsesc in următoarea situație. Timp de 3 ani ( perioada ianuarie 1996- august 1999) am lucrat cu contract de munca in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Cerere adeverință de muncă certificată la notar?! Alcor_Gea Alcor_Gea Cerere adeverință de muncă certificată la notar?! Întrucât nu mai găsesc cartea de muncă am solicitat angajatorilor la care am lucrat adeverințele ... (vezi toată discuția)
Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)