avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru a primi facturile de la furnizor in 2024 să am ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru a primi facturile de la furnizor in 2024 să am spv pe CUI?

Sunt PFA.Pentru a primi facturile de la furnizor in 2024 sunt obligata sa am spv pe CUI ? Precizez faptul că am SPV pe CNP pe baza documentului primit de la ANAF
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:39, 30 Noiembrie 2023
da va trebuie semnatura electronica autorizata in SPV pe CUI unde veti trimite si primi facturile prin sistemul e-Factura .
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2023
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,rog o clarificare despre semnatura digitala la autentificare spv anaf geoivam geoivam Buna ziua,Pentru inscrierea cu e-factura pe site-ul ANAF mi-am achizitionat un certificat digital,avand un cont spv cu logare prin user si parola.La ... (vezi toată discuția)
Inregistrare în e-factura adriana# adriana# Buna ziua Ma lovesc de următoarea problema. Am o.cunostinta, electrician de meserie, care are un PFA iar contul SPV este făcut pe CNP. SPV este deschis ... (vezi toată discuția)