Buna,sunt cetatean al Republicii Moldova si pina expira viza mai am 10 zile,ce se intimpla daca depun in ultima zi de plecare dosarul la emigrari imi poate prelungi viza? Numai stiu ce sa mai fac va rog sa imi dati un raspuns
Cererile de prelungire a dreptului de şedere temporară se depun personal de către solicitanţi, cu cel puţin 30 de zile înainte de expirarea termenului pentru care li s-a aprobat şederea, la formaţiunile teritoriale ale Oficiului Român pentru Imigrări de la locul de reşedinţă.
Cererea va fi soluţionată în termen de 30 de zile de la data depunerii acesteia. În cazurile în care, pentru constatarea îndeplinirii condiţiilor de prelungire a dreptului de şedere, sunt necesare verificări suplimentare, termenul de soluţionare a cererii poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.
Viza
cipriang4s
buna ziua !
am un prieten cetatean moldovean venit in romania la studii , a terminat liceul a absolvit a dat bacalaureatu si nu la luat ar vrea sa ramina ... (vezi toată discuția)
Obtinere visa
miux
buna as dori sa stiu care sunt modalitatile de obtinere a unei vise permanente in Romania a unui cetatean pakistanez.,care sunt etapele .
Daca e administrator ... (vezi toată discuția)