Trebuia să vând o chitară unui prieten acum o lună. I-am dus-o să o testeze și mi-a spus că o va cumpăra când își primește salariul. El este cu piciorul în ghips și am căzut de comun acord să îi las chitară ca să nu mai fac alte drumuri și îmi va transfera banii. Când trebuia să primească banii, m-a tot amânat și m-am dus să iau chitara înapoi. Nu o mai verificasem dar am făcut un anunț pe internet că o vând. În ziua în care trebuia să o vând, am scos o ca să o acordez și am observat că are o cheiță de acordare ruptă. De asemenea, a încercat sa o lipeasca cu superglue si a murdarit si chitara de superglue. I-am trimis niste mesaje in legătură cu asta si nu mai raspunde. Am pus si niste prieteni comuni sa vorbeasca cu el si nici lor nu le raspunde. Cum pot sa procedez in situatia asta? Sa apelez la politie?
Nu e o problema de competenta politiei ci de un eventual.proces civil.care durează și implica costuri.Daca nu e vorba de o chitara scumpa nu prea se merita efortul.
Accident auto
bamselu
buna ziua
vreau sa va cer parerea in urmatoarea problema:
acum cateva zile(in jurul orei 20, adica noaptea) am fost implicat intr-un accident de ... (vezi toată discuția)