avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trebuia să vând o chitară unui prieten acum o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trebuia să vând o chitară unui prieten acum o lună. I-am ...

Trebuia să vând o chitară unui prieten acum o lună. I-am dus-o să o testeze și mi-a spus că o va cumpăra când își primește salariul. El este cu piciorul în ghips și am căzut de comun acord să îi las chitară ca să nu mai fac alte drumuri și îmi va transfera banii. Când trebuia să primească banii, m-a tot amânat și m-am dus să iau chitara înapoi. Nu o mai verificasem dar am făcut un anunț pe internet că o vând. În ziua în care trebuia să o vând, am scos o ca să o acordez și am observat că are o cheiță de acordare ruptă. De asemenea, a încercat sa o lipeasca cu superglue si a murdarit si chitara de superglue. I-am trimis niste mesaje in legătură cu asta si nu mai raspunde. Am pus si niste prieteni comuni sa vorbeasca cu el si nici lor nu le raspunde. Cum pot sa procedez in situatia asta? Sa apelez la politie?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:43, 11 Decembrie 2023
Țin să menționez că am toate conversatiile cu el. Și-a schimbat si numarul de telefon.
Nu e o problema de competenta politiei ci de un eventual.proces civil.care durează și implica costuri.Daca nu e vorba de o chitara scumpa nu prea se merita efortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto bamselu bamselu buna ziua vreau sa va cer parerea in urmatoarea problema: acum cateva zile(in jurul orei 20, adica noaptea) am fost implicat intr-un accident de ... (vezi toată discuția)
Accident moped cu victime Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, va rog frumos sa imi raspundeti. Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost ... (vezi toată discuția)
Am lovit un pieton pe dupa refugiul de tramvai DanielPreli DanielPreli Buna seara ! Am o problema, in data de 27.05.2014 conduceam un autoturism prin statia de tramvai \\"Piata Domenii\\" din directia Turda catre 1 Mai pe la ... (vezi toată discuția)