avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna.. O intrebare:mama mea este la àl 2 ordin de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna.. O intrebare:mama mea este la àl 2 ordin de protectie ...

Buna.. O intrebare:mama mea este la àl 2 ordin de protectie déjà fata de tatal meu care a fost si este agresiv fata de ea (fizic, mental) mentionez ça tatal meu are dosar pénal pt aceste agresiuni. Problema este ça parintii mei au doua resedinte (unul sta la casa si celalalt in apartament) si acum ça ordinul de protectie expira in 2 zile, tatal meu vrea sa intre in apartamentul celuilalt. Mentionez si ça mama à intentat divort de tata, dar inca nu a primit nimic de la instanta in legatura cu divortul. Acum intrebarea mea este urmatoarea:daca tatal meu are dreptul sa intre peste mama mea dupa expirarea interdictiei cu toate ça divortul inca nu e pronuntat si are si caz penal pe rol ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 17 Ianuarie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptul normal cd ii expira ordinul,

Niciuna dintre situatii (existenta dosarului penal si a dosarului de divort) nu ii ingradesc libertatea de miscare si de a se deplasa unde doreste.

Ordinul de protectie trebuia prelungit sau sa solicite un nou ordin daca din nou vine cu scandal.

In lipsa masurilor din ordinul de protectie, repet, poate merge la imobilul care ii este proprietate, poate lua din nou contact cu mama si o poate agresa. Vedeti pe ce termen solicitati ordinul si ce masuri ca sa fie adecvate si eficiente asigurarii protectiei mamei dvs.

Dosarul in instanta va dura ceva caci merg foarte greu instantele, sunt in protest si - chiar si cand nu sunt - sunt f aglmerate, cu f putini judecatori si - din pacate - durata destul de mare a solutionarii cauzelor.
Mama se poate proteja stand singura în una din case, ea poate rămâne aici unde sta acum și tata acolo unde a stat pana acum. Care e motivul pt care tata vrea sa revină în casa unde sta mama? Mama poate sa nu il lase sa intre pana obține prelungirea acestui ordin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata problematic cubeklan cubeklan Buna seara tuturor, ma numesc Tudor, am 19 ani si as vrea sa va prezint o problema care nu-mi lasa nici mama, nici fratele. Pentru inceput as vrea sa precizez ... (vezi toată discuția)
Informatii divort - doi minori alindot alindot Buna, Am nevoie de cateva informatii, nu cunosc domeniu si nici informatii utile nu gasesc pe internet. Ma intereseaza informatii despre divort, situatia este ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)