Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Creare cont bancar Intreprindere Individuala

De curand mi-am infiintat o intreprindere individuala si am o intrebare legata de crearea contului bancar. Acesta trebuie infiintat in orasul in care este infiintata intreprinderea sau poate fi creat la o banca ce apartine de alt oras.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:29, 2 Februarie 2010
Buna ziua !
Varsarea capitalului se poate efectua la orice banca .
Deschiderea contului bancar - chiar daca ati varsat capitalul social la o banca aleasa de dumneavoastra si aveti un cont acesta este temporar si este deschis in scopul exclusiv al deschiderii firmei, nu este un cont curent deci nu puteti tranzactiona prin intermediul acestui cont. Astfel, in termen de 15 zile de la obtinerea certificatului constatator trebuie sa mergeti la banca respectiva cu chitantele originale ( emise de banca ) si cu actele societatii.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar capital social Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! În cazul infintarii unui SRL la care se stabileste un capital social de 200 lei acesta se depune (se varsa) in contul curent deschis la o banca si ... (vezi toată discuția)
Capital social varsat in casieria unitatii la infiintare CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna ziua, La infiintarea unei societati comerciale se poate varsa capitalul social in casieria unitatii? Exista vre-o restrictie in acest sens? Cu ... (vezi toată discuția)
Retragere numerar card dona77 dona77 O societate (SRL) are deschis un cont bancar, care are asociat si un card (acelasi numar de cont), cu posibilitatea efectuarii tranzactiilor ... (vezi toată discuția)