avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... demitere administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

demitere administrator

cum o poti demite pe d-na administrator atata timp cat sotul dansei este presesedintele asociatiei

am inteles ca nu se demite prin adunare generala, ci prin comitetul executiv
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:42, 2 Februarie 2010
Dar cand a fost angajata nu era conflict de interese? Sau daca ea era deja angajata si sotul ales ulterior presedinte, nu era conflict de interese?
Gasiti-i alt "nod in papura", acesta are deja precedent.....
da corect dar nu asta e motivul pt demitere , nici nu ne-am gandit la asa ceva pt demitere . ca fapt divers ,cum controleaza presedintele pe administrator in situatia data? cum va explicati faptul, ca s-au facut lucrari de izolare a acoperisului si nu stie sa justifice banii cheltuiti nu exista nici un act ....

cum va explicati ca pe lista de plata numele ei nu exista decat semnatura,si se calculeaza penalizare la penalizare si cate altele....

enachegeta a scris:

nu a-ti auzit de conflictul de interese ? cititi legea respectiva

In primul rand nu e lege ca e Hotarare de Guvern(1588/2007).
In al doilea rand nu poate exista conflict de interese intre angajator si angajat in aceasta situatie.
In al treilea rand singurul conflict de interese pe care acest HG il prevede si il interzice este prevazut la
Art. 12
Proprietarii membri ai asociaţiei, pe lângă drepturile şi îndatoririle prevăzute în statutul asociaţiei de proprietari, au şi următoarele drepturi şi obligaţii:
B. Obligaţii:
i) nu pot ocupa funcţii în comitetul executiv şi în comisia de cenzori membri având grade de rudenie, până la gradul al 4-lea inclusiv.

Deci... CITITI!:rtfm:
Intrebare: Cine sunt membrii de gradul 4 in cadrul unei familii? :)

enachegeta a scris:

ca fapt divers ,cum controleaza presedintele pe administrator in situatia data?

Simplu. Cu ajutorul membrilor CE si al cenzorului! ;)
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
Presedintele, utilizator
in principiu aveti dreptate. eu nu am scris acest mesaj ca un atac la persoana dv. d-le presedinte ci am vrut o lamurire.eu m-am referit doar la simplul fapt ca atata vreme cat sunt sot si sotie, va fi cam dificil de demis sunt numeroase nereguli in asociatie -cateva le-am prezentat- si presedintele nu are nici un interes pt clarificare nici in temeiul legii.

deci sa nu fiu rau inteleasa nu ma deranjeaza faptul ca sunt in asociatie ci faptul case ascund niste raspunsuri ce trebuiesc date.

normal ca unul celuilalt isi iau apararea.
va multumesc

Pai daca dvs. cunoasteti legea si, asa cum sustineti, stiti exact ce nu se face bine in Asociatie nu ar trebui sa fie atat de "dificil" de demis. ;)

Alte discuții în legătură

Administrator si presedinte in aceeasi familie marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua . Am tot citit in legea 230 si in norme si nu am gasit nicaieri raspunsul la urmatoarea nelamurire pe care o am : \\"Asociatia de Proprietari poate ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari data in judecata madalin981 madalin981 Buna ziua, Va rog daca imi poate da cineva un raspuns legat de urmatoarea situatie: Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a fost data in ... (vezi toată discuția)
Alegerea ununi presedinte de asociatie de bloc Madalina-Nituleac Madalina-Nituleac Buna ziua. As dori sa stiu daca este legal ca presedintele de asociatie si administratorul sa locuiasca la aceeasi adresa(apartament). Mentionez ca au nume ... (vezi toată discuția)