avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decont transport trecut in CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decont transport trecut in CIM

Este in CIM trecut ca angajatorul deconteaza integral transportul pe ruta domiciliu - serviciu. Tot in CIM e stipulat ca daca pe perioada contractuala angajatorul organizeaza transport pe acea ruta, dar nu trece prin localitatea de domiciliu, in schimb se suprapun, partile convin in mod automat sa de deconteze doar de la cea mai apropiata statie, "de la data introducerii transportului organizat de catre angajator".
Acum intrebarea mea este: cum se poate intelege legal fraza din ghilimele? La momentul semnari CIM, acea ruta exista deja si nu sa infintat o ruta noua. Nu este specificat in CIM ca se poate modifica in orice moment, ci doar "de la data introducerii transportului organizat de catre angajator" Este legal sa schimbe acum decontarea doar pana la prima statie care se intersecteaza cu ruta decontata avand in vedere ca nu e noua si exista deja la data semnari CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 15 Februarie 2024
Cred ca formulare este ambigua ...decontarea sela cea mai apropriata statie de la data cand angajatorul a introdus transportul organizat ..seamana cu modificarea prima statie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relocare VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! De putin timp firma la care lucrez si-a mutat sediul in Otopeni. Initial am fost angajata si lucram in Piata Victoriei-Bucuresti; ma mai descurcam ... (vezi toată discuția)
Decontare transport de la si la locul de munca cu auto propriu danielpredaionut danielpredaionut Buna ziua, Va rog respectuos sa mi raspundeti la 4 interpretari ale unui CCM in coroborare si cu celalte prevederi legale privind decontarea transportului cu ... (vezi toată discuția)