avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Contract servicii contabilitate
Discuție deschisă în

Contract servicii contabilitate

Buna ziua! M-ar interesa sa stiu daca un contabil, de a carui consultanta beneficiaza firma mea, in baza unui contract semnat de mine, ca administrator si de el, in calitate de contabil, poate pretinde si alte sume de bani, care exced termenii contractului semnat? Concret , in contractul pe care l-am semnat m-am angajat sa-l remunerez pt activitatea sa cu 600 lei lunar, nicio litera nu e scrisa in plus in contract. Asta a fost si suma pe care am platit-o in prima luna, apoi in luna urmatoare mi-a cerut sa-i platesc si CAS-ul pe langa cei 600 lei conveniti si stipulati in contractul semnat, ca in luna a 3-a sa-mi ceara si plata TVA-ului, pe langa cei 600 lei si CAS. E legal asa? Firma mea nu e platitoare de TVA. Eu sunt iritat de faptul ca atunci cand am discutat despre termenii colaborarii si am convenit asupra sumei pe care trebuie s-o platesc pe activitatea sa, nu a pomenit de CAS, TVA etc. Nici in contract nu am precizat altceva, dincolo de cei 600 lei. Din pacate nici nu pot rezilia unilateral contractul, pt ca am semnat ca primarul, iar contractul are o durata de doi ani, iar daca eu il reziliez unilateral, trebuie sa-i platesc toate sumele datorate pana la scadenta contractului. E normal sa-i platesc in pus TVA si CAS, daca in contract scrie fix 600 lei si nimic altceva? Multumesc!