avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În ce condiții se plătește sporul de doctorat? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În ce condiții se plătește sporul de doctorat? Care este ...

În ce condiții se plătește sporul de doctorat? Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 15 Mai 2024
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, care se acordă lunar numai dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul și dacă are prevăzute în fișa postului un set de atribuții obiective și cuantificabile care să permită verificarea lunară a modului în care activitatea acestuia este valorificată în mod suplimentar.
A fost eliminata cumva verificarea lunară și a fost introdusa verificarea anuală?
Care este valoarea sporului este 50 % din salariul de baza minim brut pe tara adică 3300 lei?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
Alinab01, utilizator
Avand dispozitiile art. II din OUG 115/2023 potrivit carora „Incepand cu data de 1 ianuarie 2024, cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, solda lunara de care beneficiaza personalul platit din fonduri publice se mentine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2023, in masura in care personalul ocupa aceeasi functie si isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

Nu a fost eliminata verificarea lunară.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul ... laleela laleela indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul minim pe economie cf Legii 157/2017 va fi calculat la salariul minim brut actual 3.300 lei? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in ce conditii se acorda sporul de doctorat in 2024 ... veronicam veronicam Buna ziua! In ce conditii se acorda sporul de doctorat in 2024 si daca se acorda si la timp partial. Multumesc ! (vezi toată discuția)
În ce condiții se acorda sporul sau indemnizația lunara pentru ... Alinab01 Alinab01 În ce condiții se acorda sporul sau indemnizația lunara pentru titlu de doctor? În ce cuantum este? Este spor sau indemnizație? Multumesc (vezi toată discuția)