avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate medicala-platitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate medicala-platitoare de TVA

Societate medicala-platitoare de TVA
1.Buna ziua, o societate medicala cod caen 8622-asistenta medicala specializata(dermatologica) care este neplatitoare de TVA conform codului fiscal si care a obtinut un CIF de TVA pt achizitii intracomunitare, poate face achizitii intracomunitare de echipamente medicale la valoarea neta in baza acestui CIF ?
2. Daca are si alte coduri caen adiacente activitatii de baza, gen 8690,9602, pt care veniturile sunt supuse TVA, este obligata sa solicite CIF de tva si pt national? In acest caz deductibilitatea tva-ului va fi prorata, ca raport intre veniturile cu tva si fara tva? Multumesc pt ajutor !

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu? rodia rodia Un srl care are caen 8622-activitati de asistenta medicala specializata daca a depasit 35000 euro devine platitor de tva?Eu stiu ca activitatile medicale ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare Klepsidra Klepsidra Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii despre urmatoarea chestiune: SRL fara cod de TVA si cu cod CAEN 8622 - Activitati de asistenta medicala ... (vezi toată discuția)
Tratamentul fiscal din punct de vedere al tva? infoexpertgrup infoexpertgrup Buna ziua, O societate comerciala S.R.L cu sediul in Romania are ca obiect de activitate prestarea de servicii medicala in baza codului CAEN 8622- ... (vezi toată discuția)