avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua! Am dat de o firma care aduce autovehicule ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua! Am dat de o firma care aduce autovehicule de pe site-uri ...

Buna ziua! Am dat de o firma care aduce autovehicule de pe site-uri de licitatii gen adesa / openlane / etc care mi-a propus sa imi faca o factura pentru suma fara tva a masinii, urmand ca eu sa le dau dupa contravaloarea tva-ului in alt cont, dar fara sa imi faca factura? Mentionez ca eu sunt persoana fizica. Este okay aceasta abordare? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2024
Newintown, utilizator
Cel mai recent răspuns: Newintown , utilizator 09:12, 13 Iunie 2024


Newintown a scris:

Buna ziua! Am dat de o firma care aduce autovehicule de pe site-uri de licitatii gen adesa / openlane / etc care mi-a propus sa imi faca o factura pentru suma fara tva a masinii, urmand ca eu sa le dau dupa contravaloarea tva-ului in alt cont, dar fara sa imi faca factura? Mentionez ca eu sunt persoana fizica. Este okay aceasta abordare? Multumesc!Update - am inteles ca nu este okay, stati departe de asa experiente!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere leasing prin buy back din punct de vedere contabil lora8511 lora8511 Buna ziua. Am si eu urmatoarea situatie. Am o masina in leasing financiar, au trecut 3 ani de la incheierea contractului, mai avem 2 pana la ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar si diverse taxe pentru firma care importa floreph floreph Buna ziua, Am creat o firma care va face comert online si am unele nelamuriri. Sper ca imi puteti da cateva raspunsuri clare, ca sa imi pot face un calcul ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa catre un site elance.com dragodan85 dragodan85 Buna ziua, Am si eu un PFA, sunt neplatitor de TVA si, mai nou lucrez ca webdesigner pentru anumiti clienti prin intermediul unuii site elance.com. Intrebarea ... (vezi toată discuția)