avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imputare plata chirie pentru vecinul care a inundat pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imputare plata chirie pentru vecinul care a inundat pe chirias

Buna ziua, de curand am inundat vecinul de la etajul inferior. Am suportat cheltuiala cu reparatia apartamentului. Apartamentul este închiriat, iar pe perioada reparatiei chiriasul nu a stat in apartament. Chiriasul refuza sa plateasca perioada in care nu a stat, iar proprietariiul imi imputa sa platesc restul chiriei. Cum procedez in acesta situație?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este, va dau dreptate, este vorba de principii. În urma discuției cu proprietarul, sugestia de plati chiria, a fost doar pe perioada reparatiei, si nu plata sumei integrale. Dacă era vorba de plata chiriei pe întreaga luna, atunci poate lucrurile stăteau altfel,
Buna ziua,

Nu platiti nimic, sumele solicitate nu se justifica.

Proprietarul sa se indrepte impotriva chiriasului, in ipoteza in care detine un contract de inchiriere.


Nu sunteti obligat sa suportati dumneavoastra chiria solicitata de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe fisc izabella15 izabella15 In urma cu 1 an am gasit chirias cu care am cazut de comun acord sa nu facem un contract de inchiriere k sa nu mai platim agenita si eu taxe pe chirie la fisc, ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)