radusava a scris:
Temeiul de drept il constituie art.5 din Legea nr.29/1991 alin.1 si 2.
"mihaicalinescu" ..este adevarat ca aici este forum in care ne dam cu parerea dar sa nu se inteleaga gresit ca am fi obligati sa ne si argumentam aceste pareri.
Faptul ca suntem amabili si avansam cateva ipoteze sau solutii in indrumarea celor care au nevoie, nu ne incumba obligatia de a ne justifica raspunsurile in drept. Cine doreste consultatii de specialitate privind un domeniu sau altul poate apela , contra cost , la cei in drept sa le ofere.
Multumesc pentru atentie!
Probabil ca v-a scapat mana pe tastatura, sau prg. meu de legi a luat-o razna...dar, mie imi arata cu totul altceva legea 29/1991, care altminteri, are un articol unic.
Imi cer scusa daca v-ati considerat "tras de maneca" prin intrebarea mea, dar, incercam si noi, astia mai projtii, sa prindem cate ceva din mers, n-am intrebat daca avionul zboara pe sus, ci doar cum argumentati cele afirmate, in speranta ca vom sti pe viitor, printre altele, io sunt pe acest forum, si ca sa invat. Scuze inca o data. :)
Imi mentin parerea ca procedura prealabila a fost deja indeplinita, iar petentul se poate adresa instantei de contencios. :)