avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deschidere laborator cofetărie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deschidere laborator cofetărie

Bună ziua , aș dori să-mi deschid un laborator de cofetărie acasă , am un spațiu construite la vro 4 metri de casă și am cum sa respect fluxul exact cu prevăd normele haccp și aș dori să știu dacă e vro problema ca este așa aproape de casa ? A rog să mă sfătuiți și vă mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2024
MarcelVisan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 10 August 2024
Art.5 din Normele din 4 februarie 2014 de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației

(1) Unitățile cu capacitate mică de producție, comerciale și de prestări servicii, discoteci, cluburi de noapte, care prin natura activității acestora pot crea riscuri pentru sănătate sau disconfort pentru populație prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc., se amplasează numai în clădiri separate.

(2) Unitățile menționate la alin. (1) se amplasează la o distanță de minimum 15 m de ferestrele locuințelor.

(3) Distanța minimă specificată la alin. (2) se măsoară între fațada locuinței și perimetrul unității.
...

~ final discuție ~