avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asigurare sanatate

Sunt salariat si in paralel PFA(fara angajati), desfasor activitate profesionala independenta.Daca m-i sa oprit contributia la asigurarile de sanatate pe cartea de munca, sunt obligat sa platesc si a 2 a oara ca PFA ?Mentionez ca nu am personal angajat.Va rog sa-mi raspundeti daca puteti.
Cel mai recent răspuns: TUKA , utilizator 12:51, 7 Februarie 2010
salut,
obligatoriu trebuie sa platesti contributia de sanatate ptr veniturile obtinute in calitate de pfa, chiar daca esti salariat; si nu are legatura cu faptul ca ai salariati sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu cas pentru pfa shnex shnex Salut! Mi-am facut PFA de cam jumatate de an si am inteles ca trebuie sa inchei un contract si cu casa de asigurari de sanatate, dar ca nu ar fi ... (vezi toată discuția)
Salariat + pfa = cas ? raknel raknel Buna ziua, as avea si eu doua intrebari... Sunt si angajat cu contract de munca (programator), si sunt si pfa (am si contract de pfa cu firma unde sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii la sanatate Keffr3n Keffr3n Buna ziua, eu sunt angajat cu carte de munca, angajatorul vireaza contributia la pensii, si, ca hobby, mai desfasor, ocazional, o activitate pe PFA. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)