Bună seara.
Acum 3 săptămâni a fost loc un incident cu un pieton. Noi nu ne-am dat seama pe moment daca s-a lovit sau nu. Masina pleca de pe loc și ne-am trezit cu ea în fata mașinii. Noi nu am văzut-o, practic s-a atins de mașină, nici nu ne-am dat seama, ne-am speriat și poate nu am reacționat ok. Sotul si el socat a întrebat-o daca e ok si ca nu a văzut-o. Ea s-a enervat, cum de nu am văzut-o , a făcut poze , a zis ca vedem noi și a plecat. Pe picioarele el. Nu s-a dus la politie. Ulterior am stat de vorba doar cu mama ei și ne- a spus ca e lovita rau , ca s-a dus la spital ,( unde initial a declarat ca a căzut ) are coșmaruri și ca ii trebuie proteza și terapie. Și ne-a cerut bani. Noi nu am vrut sa ii dam și s-a dus la spital și a zis ca a fost lovita de mașină, de noi, și acum ne-am trezit cu politia la poarta și soțul trebuie sa dea declarație. Ce credeți ca am putea face mai departe? Ne poate face ceva? practic e cuvântul nostru împotriva ei. Mulțumesc.
Daca a plecat pe piciorele ei și s- a dus la spital singura nu e caz de proteza în nici un caz. Sau de fapt la ce fel de proteza va referiți? Chiar daca nu o să aibă multe zile de îngrijire medicală, latura la care se va da clasare, veți rămâne ka părăsirea locului accidentului, care se va judeca pe penal.
Dan F
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Corect, am camera lipita de parbriz, deci nu o pot scoate cand vreu sau nu, dar am facut un obicei de a o p0rni imediat ce plec, chiar daca ma duc la paine si printre blocuri oricand poate sa sara un copil.
Camara inregistreaza, data, ora, viteza si coordonatele geostationare a pozitiei masinii. Dai un ban dar scapi de orice problema daca esti tu 100% corect.