avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am incheiat un contract cu Cargus pentru un abonament ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am incheiat un contract cu Cargus pentru un abonament lunar valabil ...

Am incheiat un contract cu Cargus pentru un abonament lunar valabil 2 ani. Vrem sa il revocam inainte de termen (a trecut 1 an si 3 luni din contract) deoarece au scazut vanzarile foarte mult si nu mai putem plati / sustine numarul de expeditii din abonament. La solicitarile noastre, cei de la Cargus ne-au comunicat ca nu sunt de acord cu incetarea contractului si ca ne factureaza in continuare expeditiile de plata, conform abonamentului pe 2 ani.
Precizez ca in contract sunt stipulate doua modalitati de incetare: prin acordul partilor (cum am solicitat noi) sau prin nerespectarea conditiilor contractului de catre prestator (Cargus).
Intrebarea mea este cum pot inceta acest contract daca cei de la Cargus nu sunt de acord? Exista cineva care s-a confruntat cu aceasta problema si ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:38, 3 Septembrie 2024
ați fost de acord cu clauzele, iar contractul e legea parților.
mai negociați, veniți cu propuneri alternative, daca le-ați plăti de ex inca trei luni ar fi de acord?
Nu va incadrati în nici una dintre cele 2 ipoteze prevazute în contract,acordul partilor(evident ca nu exista acordul Cargus) și cealaltă varianta de nerespectare a clauzelor de către prestator.Puteti sesiza ANPC,consulta un av pt a vedea dacă este vorba despre clauze abuzive etc
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă e un contract încheiat între firme, ANPC nu are competența
Corect.

adriandimitriu a scris:

Corect.

adriandimitriu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rds-rcs inchidere ... problema again... DrThrax2010 DrThrax2010 am facut anu trecut abonament la RDS satelit ...si cum stiti si voi au scos din grila de programe Antena 1,2,3...etc si vreau sa stiu daca se poate inchide din ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Creantele mostenite CristiChivu CristiChivu Buna ziua, Am cumparat de curand un apartament nou, iar firma constructoare a acumulat la asociatia de proprietari o datorie de 1000 RON. Eu am cumparat ... (vezi toată discuția)