avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. Mă interesează ...

Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. Mă interesează doar dacă vreau să cumpăr o mașină acum , va intra la partaj dacă e din banii mei exclusiv?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:23, 30 Septembrie 2024
Pentru a evita orice problema divortati mai întâi.

București 2024
Cititi acest articol mai intai. Deci exista si varianta separatiei bunurilor.

www.avocatnet.ro/articol_481...
Mergeți la notar și vedeți cât costă.
Va trebui sa semneze și soțul actul notarial.

București 2024
Buna seara,
Daca optati pentru separatia de bunuri, avand acordul sotiei, bunurile achizitonate vor fi proprii.

Cu ocazia încheierii convenţiei matrimoniale, prin care soţii aleg regimul separaţiei de bunuri, notarul va întocmi un inventar al bunurilor mobile la solicitarea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sau act notarial Poizan Poizan Buna ziua, Sunt casatorita si doresc sa realizez un contract, sau un act notarial, prin care sotul renunta la toate bunurile mobile si imobile in caz de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am ajuns cu sotul meu la un consens.dorim sa facem ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Am ajuns cu sotul meu la un consens.Dorim sa facem separare de bunuri ,fara sa divortam,el cedandu mi partea lui din proprietate…Se poate realiza ... (vezi toată discuția)
Se poate face contract matrimonial dupa casatorie? Marilena2019 Marilena2019 Buna ziua, se poate face o conventie-contract matrimonial dupa ce ne-am casatorit de 2 ani? In cazul unui divort sa am acest contract si sa mentionez in acel ... (vezi toată discuția)