avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă nu semnez ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă nu semnez acel contract ...

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă nu semnez acel contract educational este legal sa primesc amendă? Cum pot justifica această problemă pentru a nu semna? Ce pot spune în acest caz… am fost prezentă la toate ședințele dar se poate întâmpla să nu mă pot învoi de la serviciu… este legal să mi dea amendă? Este legal sa mi priveze copilul la dreptul de a învăța??? Va rog sa îmi raspundeti pt a ști ce voi spune în ședința! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: George641 , utilizator 20:55, 15 Octombrie 2024
În concret: ce anume va deranjează vizavi de acel contract?
Nu, nu o sa va ia nimeni custodia copilului...
Sunteti avocat doamna Liliana, cum puteti spune ca nu vedeti care e problema, vi se pare ca "contractul" despre care se vorbeste respecta Constitutia Romaniei si legile organice ale statului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog dați- mi o îndrumare în legătură cu contractul ... Kiss Kinga Kiss Kinga Buna ziua, Va rog dați- mi o îndrumare în legătură cu Contractul educațional, am mai multe nelămuriri. Dna dirignta, cât și directoarea sunt iritate ... (vezi toată discuția)
Buna. nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, ... daisy_florin daisy_florin Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, mai ales ca te obliga, daca nu, primesti amenda. Are si multe articole dubioase, poate ati ... (vezi toată discuția)